Školička špílem

Taky si vzpomínáte, jak jste kdysi na hodinách němčiny dělali jedno úmorné cvičení za druhým a jak jste se museli biflovat tabulky plné německé gramatiky? Pokud ne, buďte rádi. Já si vzpomínám. 
Nebyla to ŠKOLIČKA ŠPÍLEM 😀

Už tehdy jsem si říkala, že takhle já němčinu učit nikdy nebudu. A ne, drahý pane Komenský, neučím.

Umřela bych nudou. Učím jinak. Z vysvětlování německé gramatiky online jsem udělala zábavu. Pro sebe i pro ostatní. Studenti různých pokročilostí mi v průběhu let ukázali, co v gramatice opravdu potřebují. Ověřili jsme, co vám při učení cizích jazyků při zapamatování nových věcí nejvíc funguje.


Jednoduchost a srozumitelnost. Opakování. Oslí můstky. Rady, jak se naučit německy snadno a rychle. Návody, co a jak odvodíte a kam na to kouknout. Tipy ohledně toho, co si napsat na tahák. A také tajná doporučení toho, na co se můžete při učení rovnou vykašlat.


Ale víte, co je úplně nejdůležitější?

Zábava. Nejdůležitější složkou učení je motivace. Máte-li se naučit německy, musí vás to bavit.

Potřebujete zábavnou školičku a německé slovíčko das Spiel, které znamená hra. Lekce němčiny zdarma. Pravidelnou Školičku špílem. Račte vstoupit!

 

Nabídnu vám originálně vysvětlenou německou gramatiku doplněnou o cvičení na míru na různá témata. Školička je němčina pro samouky pro začátečníky a mírně pokročilé, ale často mi do ní vklouznou také výzvy pro zkušenější studenty.


Pokud vás učení baví stejně jako mě, jste tu správně.


Naučím vás brát němčinu s humorem. Ukážu vám, jak na němčinu a se učit německy efektivně. Nachystám vám cvičení německé gramatiky, ve kterých si zopakujete základy němčiny a posunete se dál.


Je to das Gelbe vom Ei! To pravé ořechové v případě, že hledáte drobný jazykový kurz němčiny zdarma. Učení němčiny hrou.

Pravidelně, na začátku každého měsíce a v 1 emailu.

Přihlaste se a vyzkoušejte lekce němčiny zdarma. Ochutnejte výuku němčiny odkudkoliv a online.

Potřebujete základní gramatiku celou, hned a v kostce? Sepsala jsem ji tak zábavně, že ji hravě zvládnete i při samostatném studiu.  VIČEBNICE.

Němčina zdarma je i na Facebooku

Přejít nahoru
Verified by ExactMetrics